top of page

Dvojplameň vs. spriaznená duša



Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako sa tieto dve putá rozlišujú? Čo je vlastne dvojplameñ a prečo sa sčasti podobá na karmický vzťah?


Obe spojenia sú intenzívne a majú dočinenia s minulým životom jednotlivcov. Neviem povedať, ktoré puto je "lepšie", podľa mña záleží na preferenciách jednotlivcov. Je ale pravdou, že vzťah s dvojplameňom Vás energeticky posúva veľmi vysoko.


DVOJPLAMIENOK

Je to vzťah dvoch, ktorí zdieľajú rovnaké vášne, sú si chovaním nesmierne podobní a majú spoločné záujmy. Kedysi sa verilo, že ide o jednu dušu rozpolenú na dve časti. Preto, keď sa dvojplamienky stretnú, je tam jasná a nepopierateľná spojitosť. Dokonca môžete mať radi rovnaké nápoje a jedlá. Dvojplamene zo seba dostávajú to najlepšie, "potláčajú" sa smerom hore. Nie vždy však vzťah dvoch plameňov je prechádzka ružovou záhradou.


Často sa totiž z jedného stáva tzv. "bežec" a z druhého "naháňač". Niekedy sa jednoducho nedokážu tieto dve silné indivíduá zhodnúť a jeden odíde. Dvojplameň, na rozdiel od karmického partnera, sa v nejakej forme vždy do Vášho života vráti a ak sú dvaja emočne a energeticky vyspelí, k čomu dochádza práve počas odlúčenia, dokážu mať prekrásny vzťah.


Dvojplamene si budú priať to najlepšie, bez prihliadnutia k tomu, či sa práve hádajú. Posúvajú sa vpred, sú si motivátormi.

Sú si zrkadlom, ako ste sa rozprávali sami so sebou. Zdieľajú rovnaké názory a presvedčenia, či náboženstvo.


Sú pred tým druhým otvorený a nenosia žiadne masky. Ak nepotrebujete robiť dojem už od prvého stretnutia a ste autenticky sami sebou, často tak robíte práve pri dvojplameni.


Nikdy Vás nebudú zavádzať a klamať Vám. Budú úprimný, aj keď to občas bude bolieť. Nebudú Vám dávať falošné nádeje či ilúzie, vyjadria sa i vo Váš neprospech, ak to má znamenať Váš posun. Napríklad, ak sa Vášmu dvojplameňu nebudete páčiť vo Vašich obľúbených šatách, povie Vám to.


Dvojplamene vidia svet tými istými očami. TZV. "POWER COUPLE".


SPRIAZNENÁ DUŠA

Medzi spriaznené duše patrí Vaša rodina, kamaráti, či partner. Máte ich počas života pravdepodobne viacero. Sú to dve nezávislé a odlišné osoby, ktoré sa majú jednoducho radi. Je jednoduché s týmto človekom vychádzať a spoločný čas je pre oboch dôležitý.


Vo vzťahu si spriaznené duše užívajú jeden druhého, je to taká ružová romanca, kedy sa dvaja navzájom robia šťastnými a vyzdvihujú sa navzájom. Robia svet toho druhého krajším.


Dôležité ale je, že pri vzťahu a spojení spriaznených duší ide o dvoch jednotlivcov, ktorí nemusia svet vidieť rovnako. Určite nie vo všetkých aspektoch.


Ide o milujúce spojenie, kde sa cítite doma.


AKÝ JE TEDA ROZDIEL MEDZI DVOJPLAMEŇOM A SPRIAZNENOU DUŠOU?

Za život stretnete viacero spriaznených duší. Dvojplameň je iba jeden.

Vzťah dvojplamienkov býva podstatne ťažší.

Dvojplamene nám dávajú pocítiť nedostatky.

Komunikácia s dvojplameňom nevyžaduje námahu.

Spomenie so spriaznenou dušou prináša väčšiu stabilitu.

Od oboch sa môžme učiť a rásť spoločne, no vzťah dvojplameňov je oveľa vyššie, čo sa vibrácii týka.

Vzťah s dvpjplameňom vedie k pochopeniu až po personálnom uzdravení oboch. Často v odlúčení.

Dvojplamene sú menej kompatibilné. Majú šancu stať sa toxickými.

Spriaznené duše majú potenciál stratiť spojenie, zatiaľ čo dvojplamene budú prepojené naveky.

Dvojplamene sú intenzívnejšie. Oveľa.



V oboch prípadoch ale pociťujeme prepojenie a obe spojenia môžu prerásť do romantického vzťahu.


Ani jedno spojenie nemusí však byť romantické. Napr. dvojplamene majú za úlohu "prebudiť sa" navzájom. Pri spriaznenej duši je to pokojný rast.



Tak čo, stretli ste sa s nejakou spriaznenou dušou, či poznáte Váš dvojplameň?


S.









106 views0 comments
bottom of page